Sunday, May 10, 2009

The Time Has Come =(

Pple, its alrdy mid of May..

Kely's goin to UiTM, Shah Alam. Archtech student. Mesti kau lompat keriangan kan, cz dpt lari frm Pantai Timur heehe. Best2, kau dkt sng cket nk jumpa kauuu, oyeah :D.

Shrk is ALREADY in UKM, and soon she will be flying off to Egypt, doin medic. Dia ni mcm2 cket, tht day kata nk masuk CMU, then tiba2 msg last minute GILA kata nk pergi Egypt pulak, sekeh jugak kang hee. Luckily, kau dh masuk, klw tk mmg nk kena hantuk :P.

Nnie, Tesl's student, UiTM jugak, ala-ala mcm kakak aku pulak amek Tesl heheh. Nnt dgn kau kena speaking smeaking ah nampaknyaaa kan :P.

Snh pulakkk, tmrw register dkt Matriks N9. Aaa shes my childhood friend yaw, anddd we used to be neighbours, frm home to school, cm melekat kn kitaaa, TERHARUUU hehe, start form3 lah til hbs form5, sme class fuiyo heheh, skrg pulak kena berpisah heh sedih do. Anddd ni lg sorg btaw nk pegi last minute ish :(.

And as fr me
, ill be studying in local's. Mk tabg pergi overseas, niha haritu dpt tw kena register yg local punya ths month pun dia dh sedih, then ckp tapyhla pergi overseas hahaha, tuhpun KALAU dptla ble dh sure nk bwt apa semua nnt, ish nipun , sedih kottt tkpela asalkn dia bahagia. Ouh n emak, hpy mothers day, ly :).

Tanpa disedari weh, kita semua dh OFFICIALLY lapanbelas, and nk masuk U dah [except shrk a yg SUDAHPUN masuk aaa], ish bapak ahhh, we hv grown into big teens dah tkde tiny lil teens lagi huu.

Fyi, ths is one of my fear weh, growing up. However, like it or not, we must face the fact tht we ARE growing up, heh. Those words, yg Ahmadun's ckp, 'age is just a number', more or less adela jugak membantu hehe, terimakasih kam0 ^-^.