Friday, June 26, 2009

Press T fr,

Rasa cm tk nk berhenti nk mencarut, cilaka.

Haha punah. HAHA.

Dalah next week short test.

Algebra, calculus, and vector.

ERGH.

Kalau aku tw mcmni.. HEH.

Sunday, June 14, 2009

Triple Date

Drag Me To Hell. UUU haha. BEST an?

6 pax ; Hnylv Ibdlv, Nnielv Muslv, Redha (Menggelabah Tetek HAHAHA) anddd Zkwn (yg sudah lamaaa tk jumpa, lama glaaa tk lepak sama annn since kau pindah jtwo ahhh dh sombong 8D.)

Pple, MAKE SURE ure 8teen before entering HAHA, muka kami tk matang cm 8teen keee sampai nk check pulakkk, padahalll yg belum tuh tk nk check pulakkk, siod ahhh gsc. Blah.

Seram seram. LAH KOT~, terkejut lbeyyy sumorg annn, funny :D.
Plus, AGAIN. Ada extra sound effect. Mcm Coming Soon duluuu. Tp tk dengar sgt sbb Muslv pulak jd mangsa HEHEH.

Thnks korg. Rindu korg nnt doh. GRR GRR.

Kpd Mmelv n Hzqlv, sry korg jauh nun ber-holiday, cne nk fllow annn. BUT there will be an another timeee, hee =).

Ohye, sblm Muslv ciaw 28jun yg jauh glaaa ke Perlis tuh, outing jmjm, Transformers =)).


P/s: Jgn ckp aku tk ckp HAHA.

Saturday, June 6, 2009

Cerita Di Sebalik Sc Fizikal

Ok okyyy, mcmni, first week mcm perantau jeh lagi an. Jln pun tk pndg org semua, buat hal sendiri jeh dgn Z. Mkn pun SELALUNYA tapau lepak bilik dgn roommate ahhh, mls lepak cafe kng berlarutan plus ramai glaaa, serabut do HEH. Then, one day saja lepak a dkt bilik C648, budget nk study calculus n physics sama lah an tp asyik terpesong menyimpang jeh, even though aku 'takut' haha, dorg jeh memahami hee. Nk bwt cne an, tk pasang niat a ney huu. Dorg ni bdk hayat. Cerita punya cerita tah mcm mana tah bole ckp psl bdk fzkl. Perempuan, standard ahhh ckp psl apa. KAU RASA? Haha aku dgr jelah MULAMULA. Ramai lalaki fzkl hothot do HAHA, betulke? Aku yg sama course pun tk perasan heehe, eh hot ke, sbb aku TAK PERNAH usha sikit pun lg HAHA. Mmgla 2/3 fzkl semua lalaki jeh, tp tah tk berkesempatan nk menjojolkan mata haha. Okyla, then Friday came, physics2 8am cancel, tah apehal lecturer tk masuk2, pagi2 dh menyirap jehhh, tp tkpe a dh alang2 9am ada clss so stay jelah, tk kuasa aku nk blk kolej hee. So kira 1hr tk 1hr sgt a melangguk dkt dlm DKU. Oh oky, one word to describe tht situation, bosan. Haha dpn aku tepi aku KEBANYAKANNYA 'baca' buku. Ceht baca ahhh sgt. Pdhl terbukak jeh, bjet gla hehe. Ada bunga (awek Kuching bai) ddk sebelah ktorg, thpape ahhh asyik nk me-naik jeh, tah apa yg dia nk shit-kan pun ktorg tk fhm. Panas telinga, cuba sopan sikit haha. Ouh then3 tiba2 aku dpt cahaya, teringat ahhh bdk C648 ckp mlm td tuh, so aku pun pasang kekuda, then observe, cehceh. Ha'ah weh, betul ckp dorg. PERGH PERGH hahaha. Siap berbaju melayu berseluar melayu lagiii (Jumaat an), haha ouh2 jgn jeles eh C648, ceywah :P.

C648, oky aku setuju! Haha nk ckp tujeh :D.

P/s: Aku masih setia, hahaha :).

Two Weeks : Nikmat Sementara HAHA

1st June, 1st lecture grr.
Tk rdy LANGSUNG oky haha.

Berat jeee kaki melangkah pergi DKU hahaha.


MONDAY

1100 - FJAF0112 : Computer Science
1200 - FJAX0112 : Calculus
1400 - FJAF0111 : Vector
1500 - FKAX0111 : Chemistry 1
1600 - FMAX0111 : Physics 1


TUESDAY

0800 - FJAX0111 : Algebra
0900 - FKAX0111 : Chemistry 1


WEDNESDAY

1000 - FKAX0112 : Chemistry 2
1100 - FMAX0112 : Physics 2
1200 - FJAF0112 : Computer Science


THURSDAY

1100 - FJAX0112 : Calculus
1200 - FMAX0112 : Physics 2


FRIDAY

0800 - FMAX0111 : Physics 1
0900 - FJAF0111 : Vector
1000 - FJAX0111 : Algebra &
1100 - FKAX0112 : Chemistry 2


P/s: Best an jadual akuuu? HAHAHA lepakkk :P. Nnt kita tgk compare after another one week eh, jadual BARU, n things will get REALLY busy. I guess.