Saturday, June 6, 2009

Cerita Di Sebalik Sc Fizikal

Ok okyyy, mcmni, first week mcm perantau jeh lagi an. Jln pun tk pndg org semua, buat hal sendiri jeh dgn Z. Mkn pun SELALUNYA tapau lepak bilik dgn roommate ahhh, mls lepak cafe kng berlarutan plus ramai glaaa, serabut do HEH. Then, one day saja lepak a dkt bilik C648, budget nk study calculus n physics sama lah an tp asyik terpesong menyimpang jeh, even though aku 'takut' haha, dorg jeh memahami hee. Nk bwt cne an, tk pasang niat a ney huu. Dorg ni bdk hayat. Cerita punya cerita tah mcm mana tah bole ckp psl bdk fzkl. Perempuan, standard ahhh ckp psl apa. KAU RASA? Haha aku dgr jelah MULAMULA. Ramai lalaki fzkl hothot do HAHA, betulke? Aku yg sama course pun tk perasan heehe, eh hot ke, sbb aku TAK PERNAH usha sikit pun lg HAHA. Mmgla 2/3 fzkl semua lalaki jeh, tp tah tk berkesempatan nk menjojolkan mata haha. Okyla, then Friday came, physics2 8am cancel, tah apehal lecturer tk masuk2, pagi2 dh menyirap jehhh, tp tkpe a dh alang2 9am ada clss so stay jelah, tk kuasa aku nk blk kolej hee. So kira 1hr tk 1hr sgt a melangguk dkt dlm DKU. Oh oky, one word to describe tht situation, bosan. Haha dpn aku tepi aku KEBANYAKANNYA 'baca' buku. Ceht baca ahhh sgt. Pdhl terbukak jeh, bjet gla hehe. Ada bunga (awek Kuching bai) ddk sebelah ktorg, thpape ahhh asyik nk me-naik jeh, tah apa yg dia nk shit-kan pun ktorg tk fhm. Panas telinga, cuba sopan sikit haha. Ouh then3 tiba2 aku dpt cahaya, teringat ahhh bdk C648 ckp mlm td tuh, so aku pun pasang kekuda, then observe, cehceh. Ha'ah weh, betul ckp dorg. PERGH PERGH hahaha. Siap berbaju melayu berseluar melayu lagiii (Jumaat an), haha ouh2 jgn jeles eh C648, ceywah :P.

C648, oky aku setuju! Haha nk ckp tujeh :D.

P/s: Aku masih setia, hahaha :).