Friday, July 31, 2009

Nnielv Si Kura-kura

Hahaha me too tw, thnks selulit, sepsep sep bontot, syg kau lahhh haha, terasa mcm nk kentut kt muka kauuu je pulak hihi :PP.

Scratch Here Scratch There

To my dearest-mearest blog,
My cuti-cuti UM is coming to an end. BOOOSAN. Knowing tht byk glaaa assignment yg tk siap lg, cilakak an gla pemalas aku ney heh. Niat punyalah menggunung, tp haaa tkde de istilah 'actions speaks louder than words' lg, merepek jeh semua tuh, 'words speaks louder than actions' ada ahhh, tht one exists, undeniable :D.
Sc comp tk sentuh, jeling pun mcm, undefined ahhh, hati still merajuk dgn test haritu kot ney CEYWAH, dh tkde selera nk bwt, terngiang mcm perak gla hahaha. Physics, err nk bwt mlm kng ahhh, HOPEFULLY tercapai ah an niat murni aku tuh :)). Chemy otw, bonding trends, nasibaik bkn Organic Chemy pekejadahnyaaa semua, klw tk lg serabut ahhh kapla aku ney, hei3. Algebra and Calculus, berlopongan. Vector PUN kot, tk ingt pulakkk haha.
Esk dh Sabtuuu, 1Aug plk tuh, hei. Time is running too fast isnt it. OR is it me yg lembap sgt? Hahaha kebarangkalian jugakkk an HEH.
P/s : I told youuu so, one week is nt enough lahhh. Kejam glaaa bg cuti SEminggu jeh, grr. Ouh and why am I still stuck on this empuk bed meng-online-kn diri evn though byk lg perkara berfaedah yg boleh dilakukn, boyak glaaa an harrr.
Oky byebye bloggy.

Thursday, July 30, 2009

Wht the Heyyy

Thanks fr NOT showing up.

Friday, July 24, 2009

Organic Chemistry

bosan. sorry, bt thts A FACT. tp bosan mcm mana pun terpaksa deal with it, heh. lecturer org chem ni suka tunjuk transparency then suruh kitorg salin. kalau pendek tkpela jugak. kot ahhh. ni tk, berjela-jela ha kauuu, ayt tk nk kalah. naik keras tgn nk tulis. bt one day tuh sumorg tgh pulun copy lecture notes, then i ws like heard smthng frm behind. ada bdk berdengkur. and guess wht, its a she haha. lena gila frm nada dia berdengkur tuh. kagum gila kottt haha.

Friday, July 10, 2009

Chicken Crossing HAH

Hahahahaha ajal maut ditgn Tuhan, huu.
Nearly gt myself into an accident.
Mcm sioddd gila Merc tuhhh, cm tk boleh laju lg erh? Heh.
Dlm kolej kot, grr.
Freaking cuak doh sumpah, berapa centi je lg, kalau tk mesti aku dh into pieces dh heh.
Heartbeat mcm haram berdegup kencang boleh terkeluar jantung aku.
Tapiii kalau barai pun at least sbb kena langgar dgn Merc an, bkn yg cikai punya hehe :P.
Apape pun thnk God im still alive, serta sihat walafiat lg tuh, alhamdulillah :).

hihi

Sunday, July 5, 2009

Nak Nak

I wanna lose weight.

Oh PLS pls PLEASEEE.

!!!

:O

Saturday, July 4, 2009

Birds of A Feather Alw Flock Together

Duh, sedih gila bhai. Shes 'migrating', from Kedah to PJ, from PJ to Batu Pahat. The right hand side, nk ciaw maktab dh. Evn though tk rela, terpaksa lah jugak patuh an, dh kata arahan bapakkk heh. Rindu kau nnt lah Mya gendut :(.

P/s: Ouh and yes, aku kan stay terencat :). And peeps, jgn tertipu oleh pic diatas, dia lg terencat drpd akuuu haha, muka nk innocent jehhh eh, ly dohhh :P. Ouh and Hana Banana sorry dol, dua bdk sakai laut selalu merantau ke bilik kau heheh.

~terpisahlah sudah, grr~