Saturday, August 29, 2009

Thursday Story : La-tte

Oky, lecture di bln puasa, mmg hancusss, dugaan, mengantuk gla bergelora dkt lecture hall. Berlawan dayung dgn Hana, yg confirm ddua tenggelam haha.

Thursday plg mcm haram, 5hrs of lecture, 2 morning 3 evening, plus anthr two hrs of English clss. Mmg layannn, pergh.

Since skrg ni bln puasa, so lunch-break ktorg tghri tuh mmg dimanfaatkn ahhh, 15min of nap pun jadiii. Bt unfort, nt fr Hana Banana, hahaha.

2pm.
Spt biasa, aku pun nap jugak, terjaga jeh dh 145pm, punyalah kalut fikirkn dh lambat, usha ahhh ground floor tgk ramai lg, so aku pun kembali leka, siap2 semua turun sampai je bwh, tkde pun kelibat Banana. Msg pny msg, cl pny cl, tkde respon. Tgh smyg kot minah ni, so tunggu jela until tepat 2pm.
Ohye, disebalik itu, KECEWA. Shazni sj tahuuu, kot. Bpk ahhh, dengki gla HAHAHA. *nwy, still investigating, ceycey xnk kalah haha.

Oky kembali pd cerita, aku try lah cl blk, again, tiada jawaban, aaa ini sudah pelik, mesti minah ni tgh buai lg. DISEBABKN AKU NI BAIK, aku pun naiklah blk floor6, dr jauh tgk pintu tk rapat, so main serbu jela masuk, tgk2 haaa terbongkang dgn tangan kt atas kaki tkde arah dh, hahaha kau pompuan ke apa dow haha, ptt aku snap jeee pic kau time tuh, tk terfikir lak an, damno haha. Lps dh kejut, terlompat ha kau nk pakai tudung, then cpt2 ah blah turun lift blk. Jln pny jln sampai foyer, tiba2 Banana dpt hidayah, boleh pulakkk dye pakai sandal w selipar jamban sebelah hahaha. Sengalll. Sampai lecture hall, duduk 2nd row frm belakang, spot terbaik, usha haha, jk :P.

5pm.
Cuaca mendung. Pedulik hape, ktorg kental-kn diri pergi bazar dkt Kerinchi, dh bosan mkn dkt cafe. So ktorg pun gerak a g pasum, tgu bas o cab, serious jam sendat gla, 15-20min tunggu, bas UM and cab yg dh occupied jeee yg lalu. Yg hangin, most of the cabs yg lalu, sorg jeee penumpang, mmg mcm nk kena lempang, nasiblahhh aku 'puasa' heh. Dalah tgk luar pastu buat muka kerek dpt naik cab, sabo jela. Then ktorg cadang, alahai jln jela an. Tp jauh kot, merentas 'big' traffic, grr cuak doh. Setibanya dkt bazar, hujan pun turun, lebat glaaa, tp tkpe aku bwk payung :P. Dh dpt semua yg ktorg nk, ktorg pun bergerak pulang, yeay nasib ada cab, tq uncle huhu. Anddd bila lalu each and every bus stop, turn aku pulak buat muka bahagia dpt naik cab :)), HAHAHA. Sabar eh Banana dgn akuuu :).