Sunday, September 27, 2009

Pria Terhebat

Grr ure, forever mine :).
Ly okayyy.
Missing u evry min evry sec.
Tcre lv :).

Wednesday, September 23, 2009

Raya

It seems like ths yr punya raya mmg 'terbaikkk' haha. Bgn pg solat raya jumpa Kathy, dh nk dancedance dh dlm masjid haha. Selesai, pulang gather ard family bermaafan hee :), unfort myb ths yr may be the nt-so-final yr we gather up w the whole members ard :(. Pictures taking and all, kalut sey semua haha. Then, finished up packing, sebak dowt idk whyyy. Mls nk berbaju kurung, so decide pakai jeans jela, nk duduk dlm kereta jeh pun :P, tk raya betul dowk haha. Ard 12, bergerak pulang, aaa longlong journey evn though Perak je :), keras buntut duduk dlm kereta dol hee. Aaa setibanya di kampung pukul 530, (lama kan? jam ohh bosan jeee), mmg bersyukur gila, akhirnya sampai juga. Unloading barang, ohhh and guess whattt, bagasi aku tertinggal kot hahaha, boleh pulakkk dh bwk keluar tp tk masukkn dlm kereta, duh, tk beraya akuuu, bt3 nasibaik baju kurung aku gantung, so okyla kan :P. Serta, mlm tuh jugaaa pergi pekan beli semuanya, frm dlm ke luar, towel berus gigi haha, mcm nk masuk asrama je, yg penting kakak aku pun sama haha :D.

Sunday, September 20, 2009

Ouh

So much to do in such a lil time..duh.

HIGHLIGHTS

Finals, is jz ard the corner.
Cilakas.
Siapa tensi?
Mari berdansi, haha :P.

SHR MZB

Yeah, nw wre done w puasa, skrg lets berharrri rayyya pula :).

Maaf zahir dn batin semua, okieee :).

Friday, September 18, 2009

C1

Tht day, wednesday, buka puasa dgn clssmtes ha, bfr semua nk blk raya kan, so aiman la head-planner of all planner haha. So wednesday ptg tuh semua pakat 530 tunggu dkt tehtarik. Ohye, tk sangka, cpl ksygn mzmk pun ada, lol. Plus dgn bbdk clss lain pun sama ada. Tkley blah, mid penuh dgn bdk pasum kot, gee. Tuesday bdk hayat ramai, wednesday plk bdk fzkl. Haiyoh. Oky ktorg semuaaa plus dgn bbdk clss lain jugaaa buka dkt Food Garden. Tk best punnn, sikit glaaa, agk2 ahhh klw nk satisfactory tuh, tgklah perut aku mcm mana kan :P. Plus, aku mkn bbq chic rice je, yg lain tk selera je haha, ceht chic rice dkt kolej12 pun ada, sia2 haha tkpyh kecoh kt akuuu lah bdk2. Yg lain semua mkn dlm kuali lesungbatu and bowl. Rain tkpuas hati dia dpt pinggan je, siapa suruh ikot aku dol :P. Well anwy, fine aje, dh ramai2 tuh kenyang je kan :). Aftr dh memboroi, gerak mid blk dgn dya, then meet up blk dkt cosmic, the early birds yg ada aiman rain n hana. Yg lain, missing in action sudey haha. Aftr dh book lane, hiff hadi khai reff syamil arep pun tiba. Rain cuak gla ba, calculator barruuu dia hilang, boleh plk lupa lps mkn td, dey mcm mana nk buat vector raya neyyy hahaha. Bt nsebaik khai perasan, ouh hes th hero :D. Mm bowling ws fun w rain ard, gelak nk berguling je, semuorg tk kering gusi, erk padahal tmrw test algeb an, hahaha biaq pi laaa. Org sibuk bertarawih, ktorg sibuk berbowling, berkiblatkn pinn, hahaha astagha. Hana won th game. Ktorg pun bergerak keluar, nk ber-moreh pula ha? Unfort, kena pulang by 11, ada meeting. Gara2 main mercun pun kena buang kolej or fine rm300? Tkfhm betulll, mercun je kot, duh. Then, ktorg pun byebye dgn mereka yg sty until brptah idk grr. Aftr sttle semua, algeb menanti, apakn daya, terpaksa selak, tmrw test pny pasalll heh. Yg bgg, esk test, apa yg aku stdy, tk klua, so burn sudahhh, HOH.
Btw, slmt hari raya C1 :).

Sunday, September 13, 2009

Countdown

Nk raya weyyyyy !
Teruja nk cuti je padahalll :P.
Satu minggu, satu minggu lagiii yaw :D.

HEHE.

Things

Thse are juz aint true.. Hm.
Ths is nt th feeling tht i thought of it wld be.
Ive once loved you more..
Myb you also feel th sme way too..

Uh-oh cinta jgn pergi HEE.


HAHAHAHAHAHAHAHA ...

Saturday, September 12, 2009

Bodoh is a bad word.

Evrydy i lv u less&less?

Hanya kerana perkara bodoh itu.

Kuciwak sedih kot.... =''(((

Mintakmaaf.

Ikhlas.

Bt I knw i lv u. Still.

PLEASE SEE,

Well meet up, n see hw it goes.
Blooming, or vise versa.
Aku rindu kau fr sure.
Gila berdebarrr HAHAHA.

Depletion of The Heart Layer ?

Head to heart, all mixed up, confused.
I want to, but i dont know how to. Anymore.....
We're different now & then. Hm.
Y-O-U have changed me.
Not into the person that i want to be.
AAA.
Anddd when i think of you, i think of herrr.
No matter how sorry you, i guess im sorry too.
Sorry, its hard for me.
Cause i know, one day, ull be leaving again.
Turning back, to her.
So, you and i, jom poligami haha.
Seriously?

Bt,
isly.

Friday, September 11, 2009

Toink toink

Thnks fr being mine again?

:)

Sunday, September 6, 2009

Bermuda Triangle

Buat baik pun salah, buat jahat lagilah salah.

1x, mcmni.
2x, mcmni.
3x, PUN mcmni.

Pergilah kau bitch dgn ego kau yg gila menggunung itu.
like i care

Lelaki, stop denying it.

Im outta here.

Movie

I love you beth cooper, perverto HAHA.

Thnks to fati yu esan.

:)

Friday, September 4, 2009

Pistol

One week of busy dizziness, lepas.
Semua hancurrr, confirmED.
1hr each, is nt enuf, proven.
Semua paper tembak, sampai dh habis peluru.
Agk2 number sedap, bulatkn ajeee.
Bangang tk bangang.

1) Chemistry 1 : syahid.
2) Sc comp : syahid.
3) Physics 1 : syahid.
4) Calculus : syahid.
5) Chemistry 2 : syahid.
6) Vector : syahid volunteer-ree.
7) Physics 2 : syahid.
8) Algebra : syahid.

Strategik betul dia letak aku dkt floor9, senang nk bunuh diri.
Ergh tensi mensi sialll.
Serupa mcm aku tkpyh styup mlm2 stdy.
Baca pun tkdpt jwb jgk.
CILAKA MCM HARAM.

Vector lg mcm haprakkk, sejibiks mcm past yr quest.
Pemalas betul En Wang sokmo kita yeee, grr.
Menyesal tk buat habis. ERGH.

-dugaan dibulan puasa, HAHA-