Friday, September 18, 2009

C1

Tht day, wednesday, buka puasa dgn clssmtes ha, bfr semua nk blk raya kan, so aiman la head-planner of all planner haha. So wednesday ptg tuh semua pakat 530 tunggu dkt tehtarik. Ohye, tk sangka, cpl ksygn mzmk pun ada, lol. Plus dgn bbdk clss lain pun sama ada. Tkley blah, mid penuh dgn bdk pasum kot, gee. Tuesday bdk hayat ramai, wednesday plk bdk fzkl. Haiyoh. Oky ktorg semuaaa plus dgn bbdk clss lain jugaaa buka dkt Food Garden. Tk best punnn, sikit glaaa, agk2 ahhh klw nk satisfactory tuh, tgklah perut aku mcm mana kan :P. Plus, aku mkn bbq chic rice je, yg lain tk selera je haha, ceht chic rice dkt kolej12 pun ada, sia2 haha tkpyh kecoh kt akuuu lah bdk2. Yg lain semua mkn dlm kuali lesungbatu and bowl. Rain tkpuas hati dia dpt pinggan je, siapa suruh ikot aku dol :P. Well anwy, fine aje, dh ramai2 tuh kenyang je kan :). Aftr dh memboroi, gerak mid blk dgn dya, then meet up blk dkt cosmic, the early birds yg ada aiman rain n hana. Yg lain, missing in action sudey haha. Aftr dh book lane, hiff hadi khai reff syamil arep pun tiba. Rain cuak gla ba, calculator barruuu dia hilang, boleh plk lupa lps mkn td, dey mcm mana nk buat vector raya neyyy hahaha. Bt nsebaik khai perasan, ouh hes th hero :D. Mm bowling ws fun w rain ard, gelak nk berguling je, semuorg tk kering gusi, erk padahal tmrw test algeb an, hahaha biaq pi laaa. Org sibuk bertarawih, ktorg sibuk berbowling, berkiblatkn pinn, hahaha astagha. Hana won th game. Ktorg pun bergerak keluar, nk ber-moreh pula ha? Unfort, kena pulang by 11, ada meeting. Gara2 main mercun pun kena buang kolej or fine rm300? Tkfhm betulll, mercun je kot, duh. Then, ktorg pun byebye dgn mereka yg sty until brptah idk grr. Aftr sttle semua, algeb menanti, apakn daya, terpaksa selak, tmrw test pny pasalll heh. Yg bgg, esk test, apa yg aku stdy, tk klua, so burn sudahhh, HOH.
Btw, slmt hari raya C1 :).