Monday, May 31, 2010

Bukan Botak Licin!

That day, Shank and I, we've talked about Prison Break, then came up pasal BALD people since Michael Scofield (Wentworth Miller) is bald all throughout the seasons, hehe.

And yes, I've once told Shaz and Yu, friends of mine (during PASUM'S year lah cerita) that I like 'LELAKI BOTAK', thanks to Vin Diesel lah siapa suruh kau hot sangat dlm Too Fast Too Furious! Hahaha terasa taste aku ni dah mcm apa -.-

Then, Yu pun cerita, dkt kolej kitorang ada kes pasal lelaki botak taw. Batch last year, pernah ada lelaki botak masuk block perempuan then tinjau org mandi, scary gila, pffttt. Ada kes minah ni tgh mandi then tiba2 towel yg sangkut dkt pintu kena tarik dgn lelaki botak tuh, plus segala baju la dia amik, gila cuak if kena mcm tuh, mcm mana la nak keluar kan, on weekends pulak tuh, kolej kitorang if weekends selalunya tak ramai yg ada, so susahlah kan. Perempuan tu punyalah jerit mintak tolong, tah mcm mana nasib baik ada budak lain masuk then lelaki botak tuh pun lari. Block kitorang mcm senang org masuk je, tgk pintu nk masuk lift pun terpampang mcm mengalu-alukan je haha, budget ada scanner matrics card tuh tapi tak function pun, poyo lebih haha.

But well apape pun, there's no doubt! They are bald, and they are handsome. :D

Hot kan weeeeeeeeeeeh? <3>







And Shank, please don't be TOO gay ckp they're both hot cool macho and so on HAHAHA. :D