Friday, June 25, 2010

Big Boss

Last week, I've been in and out of the hospital, visiting dad. One small bisul pun boleh sampai masuk wad bagai. Siap operation sekali sbb nk remove bisul tuh. It seems that that tiny bisul dah burst then mcm merebak, causing it to tumbuh yg baru. So the doctor decided to operate so that it will not spread dkt other organs or parts of the body, senang korek buang je terus kan. Dad also think mcm tuh jugak. Daripada spread and biar semua akar bisul tuh, nnt nak kena tunggu masa kena lg pulak, seksa kot, so biarlah buang je kan, once and for all. And alhamdulillah, everything went well, and ayah pun dah discharged from hospital. Sekarang dua minggu ni, ayah kena buat dressing, pergi clinic suruh cuci so that tak ada infection. Ada Mc, ayah ajak pergi holiday pulak wohooo! :D Anyways, get well soon dad.