Wednesday, September 15, 2010

Mode Raya, Hari Ke-enam.

since boredom strikes through, with nothing to do.
tak ada cerita menarik pun di kaca tv. boooooo!
with no car yang mampu untuk 'berfungsi' untuk ke sana ke mari, means no transportation.
and mood nak pergi beraya tak ada pulak for today, so duduk rumah ditemani emak and flubby si kucing tua gemuk, so layanlah youtube, and after scrolling up and down, tiba2 terdetik pulak nak layan lagu2, kompilasi raya lah konon.
search punya search, okay jumpa, apa lagi, layaaaaannn! XD

now try listen to this song.
sebak kot, emotional tak tentu pasal tiba2.
HAHAHA.
=')


P/s: Live a happy life okay? Aku doa kau, and semua semoga hidup bahagia. Appreciate those yang ada depan mata kita, before they're gone, tak kisah lah dekat dunia or pergi selamanya ke, cause we all have the chance to live once ja pun kan, so do it right. =')