Thursday, September 16, 2010

Raya?

as you all can see, semua manusia berpusu2 upload photo raya and all dekat facebook lah semua kan, tapi aku? haha don't ask me why, jangan tanya aku aku tak upload ke apa semua, serious this year raya tak ada mood nak bergambar untuk kenangan? oh i don't think so. mood raya pun kembang kuncup, kadang ada kadang tak, apa sudah jadi hnyyy, oh hormon, tolong perjelaskan, if only you can speak. o.0'

why? oh ya, i can tell you why, one of the reasons is this lah. ha you see, panda eyes tahap tak boleh nak bantu lagi dah. tak glam betul. :'(

ya aku tahu, macam ikan buntal pun ada. kau tunggu lah aku kurus nanti haha.


tak apa, tunggu ada masa ronggeng dengan kawan2 nanti akan ku ber-glam capub depan camera haha, dan akan ku upload untuk tatapan rakyat jelata HAHAHAHAHA, okay enough, sebelum aku mula budget bagus lagi, baiklah aku undur diri buat seketika ini.


P/s: Orang lain dah pergi tinggalkan aku pun, tapi kau tak pergi pulak, kenapa wahai 'mata kantung'? Setianya kau lahai, haha. =.=