Saturday, October 30, 2010

unaware : part II

dalam minda bawah sedar. aku kadang terbiasa dengan kata-kata kesat. bad habit ni! tapi maaf, bukan jugak niat nak tercarut marut dekat sesiapa. just so you all know, aku mencarut pada situasi. or just sekadar untuk melepaskan geram. hehe, acceptable tak? err, so maaf lah dekat mereka yg terasa, makan dalam, or whatsoever. from the way some people see it, ada yg kata macam kalau a person mencarut nampak cool lah, otai lah, gangster bagai. bombastik lah kononnya, haha. tapi undeniably, memang tak manis la kan bila perempuan mencarut bagai nak rak semua, herkkk =.=' . tapi apakan daya? hihi. tolong jangan salahkan saya, :'p . okay dah, sekian, harap maklum.



for example, ice-berg atas ni, bottom tu sebenarnya lagi banyak kan? ha macam tu lah saya imagine the fact of 'minda bawah sedar'. mostly-nya emosi? so, what do you think?


foot-note : chillex ya? XD

imperfectly, still,
hny

unaware

my sins are my responsibilities.
let me get this straight, sebelum ada yg mula mengata terkata or even saja berkata-kata, statement (in italic) di atas BUKAN maksud aku bangga buat dosa.
tidak. bukan. NO.
don't easily judge people by their pasts. you don't even know what they're going through or what they've been through. *even i sometimes do so too, sighsss*
everybody make mistakes. and so do i. i commit sins. unawarely. and at the end of the day, i regret on doing them. a secret between God and me, i must say.
well yes, i'm not perfect. and you know that don't you? i'm just a normal homo-sapien. lemah, alpa dengan nafsu duniawi.
so stop talking behind my back. can you? awak 'kutuk' saya pun, unawarely awak buat dosa jugak. there, you see, awak sendiri pun alpa. :')
so fikir-fikirkan lah ye. and selamat beramal. ^^


foot-note : don't judge me tomorrow by the way i'm acting today. :')

imperfectly,
hny

Friday, October 29, 2010

non-stop learner

currently facing final exam's. two paper's done. thinking skills was okay, I GUESS. but maths, tak bertimbang rasa boleh taakkk....... among all of the ten chapter's, boleh pulak petik soalan from dua tiga chapter je, memang tak dpt tolong sangat ah mcm tuh, sedih lahai, penat je bersengkang mata from p.m. to a.m. hm :'/ . tapi tak apalah, dah usaha. now mampu doa tawakal berserah jela. :')

what's left;
ethnic relation, october 31st.
chemistry, november 1st.
radiation detection, november 10th.
nuclear, november 11th.

then i'll be flying without wings, like for, 5 weeks? :D
but what's the point, awak bukan cuti pun. :'(

foot-note : hope i will do fine for the rest! tak nak lah fine, nak with flying colours, hihi. hopefully. tak salah kan berharap sikit. :') ouh and paling busuk pun, tak mahu repeat. TAK MAHU.

a non-stop learner like you,
hny

mind Oh mind

you just can't stop from thinking, kan.
remeh tak remeh, semua pun nak fikir.
adoi lah. =.='

whatever you hold in your mind will tend to occur in your life.
if you continue to believe as you have always believed, you will continue to act as you have always acted.
if you continue to act as you have always acted, you will continue to get what you have always gotten.
if you want different results in your life, all you have to do is change your mind.

nah bukti XD


foot-note : mind-set itu penting. SANGAT penting. :')
love,
hny

kisah

mum is worried-sick about her children, mostly for abang. hm actually, we all are. nothing seems to go on right these few months, for him. well, he's not the type of guy who can 'handle things with care'. his sickness, let's just keep it as a secret, yet unknown. today, mum woke me up, with tears. it feels 'sayu' to see her cry. i can see the 'keresahan' look on her face. too much of thinking. we talked, for quite a while. i was speechless. can't think of what to say, to comfort her, neither of any solutions. ikhtiar. apa eh. hm all i can say is, mak suruh lah dia baca Al-quran. penenang hati. mungkin. no, bukan mungkin. tapi ya, saya yakin hehe. sedih, kadang lupa untuk doa buat hal abang saya. setakat niat doa dalam hati. ha itulah, kemaruk exam's. semua pun doa pasal exam's je. huh, maaf. mcm mana boleh terlupa ni. terasa diri begitu selfish nyaaa. :'(

~to be continued~
KOT. :'D

foot-note : Al-quran penenang hati, penenang jiwa. semua pun tahu kan. now lets pray so that everything will go back to normal :') 

tough guy :"D


"and i wonder if i ever crossed your mind?
for me it happens all the time."
:'p
THANKYOU. 

awak awak,
i want the moment of my feeling to stay like this forever.
i mean it. FOREVER. grr :B
can i? boleh tak? boleh KAN?
hehe :"D
it just feel so right.
there's no other place i'd rather be.
those few moments when you're there with me.
i'll be missing you, hihi.
till we meet again.
:')


foot-note : and yes, you must be tired cause you've been running through my mind every second, hihi :')

love,
hny

Saturday, October 23, 2010

sugar, spice, and everything nice :")


please STOP looking so attractive lah dearrr!
im trying to limit my feelings for you.
hahaha egoistic bukan, hihi.
but, it's okay kan, to have a little bit of ego..?
;)
from not having any, at all. (cheap?)
or tinggi menggunung sangat pun tak boleh jugak.
kan kan?
rightyyy then :p

CAUSE,

when i see your face,
there's not a thing that i would change,
cause you're amazing,
just the way you are.
and when you smile,
the whole world stops and stares for a while,
cause boy you're amazing,
JUST THE WAY YOU ARE.


foot-note : just the way you are. :')
love,
hny