Friday, October 29, 2010

non-stop learner

currently facing final exam's. two paper's done. thinking skills was okay, I GUESS. but maths, tak bertimbang rasa boleh taakkk....... among all of the ten chapter's, boleh pulak petik soalan from dua tiga chapter je, memang tak dpt tolong sangat ah mcm tuh, sedih lahai, penat je bersengkang mata from p.m. to a.m. hm :'/ . tapi tak apalah, dah usaha. now mampu doa tawakal berserah jela. :')

what's left;
ethnic relation, october 31st.
chemistry, november 1st.
radiation detection, november 10th.
nuclear, november 11th.

then i'll be flying without wings, like for, 5 weeks? :D
but what's the point, awak bukan cuti pun. :'(

foot-note : hope i will do fine for the rest! tak nak lah fine, nak with flying colours, hihi. hopefully. tak salah kan berharap sikit. :') ouh and paling busuk pun, tak mahu repeat. TAK MAHU.

a non-stop learner like you,
hny