Saturday, October 30, 2010

unaware : part II

dalam minda bawah sedar. aku kadang terbiasa dengan kata-kata kesat. bad habit ni! tapi maaf, bukan jugak niat nak tercarut marut dekat sesiapa. just so you all know, aku mencarut pada situasi. or just sekadar untuk melepaskan geram. hehe, acceptable tak? err, so maaf lah dekat mereka yg terasa, makan dalam, or whatsoever. from the way some people see it, ada yg kata macam kalau a person mencarut nampak cool lah, otai lah, gangster bagai. bombastik lah kononnya, haha. tapi undeniably, memang tak manis la kan bila perempuan mencarut bagai nak rak semua, herkkk =.=' . tapi apakan daya? hihi. tolong jangan salahkan saya, :'p . okay dah, sekian, harap maklum.



for example, ice-berg atas ni, bottom tu sebenarnya lagi banyak kan? ha macam tu lah saya imagine the fact of 'minda bawah sedar'. mostly-nya emosi? so, what do you think?


foot-note : chillex ya? XD

imperfectly, still,
hny