Tuesday, November 2, 2010

jyeahhh! :D

jyeahhh! after a month or two tak keluar shopping, i mean SHOPPING, outing tu tak payah cakap la kan, tu lain. he, he. then finally today i went out dgn bff tercinta, syaza amira, and indeed she is my soul sister. :') . anyway syaza, if you happened to read this post, aku nak tegaskan, this post is not about you, not a chance haha! so sila tolong jangan perasan, haha. :*. conclusion for today, puas hati coz apa yg saya nak, semua dapat! HAHAHA except for that one bag! menyesal tak beli dekat timesquare terus. konon fikir ada la kan dekat cawangan mid ke apa, sekali pergi hampeh! ouh and that pair of jeans too! :'( .

today started with, first ingat nak berjimat-cermat la kan, HAHAHA. since saya dah broke sengkek kopak kering gila and tak boleh nak 'melaburkan duit' selalu. :'). but then bila pergi ATM machine nak withdraw money, terkejut beruk tengok baki, HAHAHA. and in my mind, ni mesti kes yg ayah deposit that day, confirm! dah lama jugak tak withdraw money, and dah lama tak suruh ayah deposit duit, malu! sebab dah banyak sangat! huh. so ever since, tak tahu menahu pun how much yg ada dalam bank account tu takut nak ambil tahu. whatever it is, saya sayang ayah! thankyou for being such a great dad, :') . not only in giving me money for me to spend, hihi. but for all the things that you've done for me. thankyou ayah! :') . tapi berpada la jugak amount yg saya withdraw-kan tadi, hehe. jalan punya jalan, i bought like two shirts, one kemeja, and a pair of shoes. you see, berpada kan, ha kan dah cakap, saya pandai berjimat sekarang. bukan macam dulu, sekali keluar one whole day habis enam ratun, hik. sumpah terdiam like for a few days. tapi puas hati sebab dapat bag esprit yg saya fall in love with right away tu! ala-ala love at first sight la katakan! HAHAHA. =.=' . but for now, i can say yeay! good job hny coz berjaya in one thing, iaitu berpada-pada dalam berbelanja! hikhik. :'p . now next, im looking forward to go shopping with mum pulak hehe, dah dia yg offer and nak belanja, uhuk so tak kan lah saya nak tolak rezeki, kan? hehehe. thankyou jugak mak! i love you jugak! :')

as for food, saya kenyang gila la kan! selalunya layan pizza hut dgn syaza, kebiasaannya. =.=' . and selalunya kami berdua je dah enam puluh ringgit. ya, tengok perut lah! teruk kan! :'p . tapi today, since dah lama tak makan dekat oldtown, kami pun layan lah oldtown! cuma menu yg kami makan for today lain from usual. selalunya if makan sana, both pun order chicken hor fun, and 7-up float, tapi today syaza je yg makan chicken hor fun, and dia minum honey lemon juice. saya layan nasi lemak ja, and spirulina orange juice. tapi now tiba-tiba mengidam chicken hor fun, ha itulah kau, siapa suruh tak makan tadi! :'(

ohya, today jugak saya terserempak dgn hidayah jubri. dekat mid. dia classmate saya masa dekat pasum dulu. kira bestfriend saya jugak tu, hehe. kita rindu awak jugak! lepas dah habis pasum dah tak meet pun! dia dekat UM tu apadahal kalau kami nak meet. its just that we're both busy. schedule timetable bukan sama pun! so maybe today's a lucky day for both of us, kan! :')

p/s : please, can you buy me that lovely bag and that attractive jeans for me? ill do extra chores, and ill study hardER for my upcoming paper nextweek. tak dapat nanti ni tak khusyuk nak study taw mak, hehe. pretty please? :')))