Friday, November 12, 2010

semester one


after a few weeks of exam's, akhirnyaaa, beres sudah! lega lega! :B
five weeks of holiday i tell you, STARTING FROM NOW, right at this moment. ^^v
aku dah boleh goyang perut la wehhh lima minggu ni! HAHAHA. =.='

goodbye semester one, sila jangan datang lagi, hihi :')
*praying that i wouldn't have to repeat any one of the subjects, :'O

ouh ni nak cerita, there's this one friend of mine, coursemate saya lah, tabik spring la gua cakap! dia sangatlaaah berdedikasi, hihi. ha macam ni, :'), that one evening before we've start the Radiation Detection paper, we all pun macam biasa lah, lepak dekat depan lecture hall, last minute study kan, menghargai sisa-sisa and saki-baki masa yg ada gitu haha, then suddenly he said that, even if he'll get a B for RD, he WILL, eh no no, he WANTS to repeat the subject itself. WHAT THEEEEEEE?! menarik kan? cool KOT! haizzz, even saya yg dapat sinaran yg it's unlikely for me to even passed the subject pun dah, entah, i don't know. TAK ADA MOOD SAYA NAK CAKAP! :'((

dah tersasar from track pun kot, to get to be on the dean list. from the beginning lagi. since i've 'choked' in MOST of the paper's. arghhh sedihnya! tak dapat lah saya nak beat kakak saya yg for every semester pun dapat dean list tu, huh so frustrating kan. hancus lebus sedikit dreams on graduating with honour. :'((


foot-note : okay positively now, i must study harder, smarter! must take it wayyy more serious than ever. no more goofing around, like a-lot. hm but how? saya mudah leka and bla bla bla.


i could really need some more of a moral!
:'(



miserably,
hny