Thursday, January 13, 2011

tentang kawan

ayat-ayat geli dari hati, HAHAHA. =.='

saya ada seorang kawan ni. dia baik sangat. apa yang orang lain ada, dia ada. apa yang orang lain tak ada pun, dia ada. dia memang superrr, hihi. and boleh kira dia selalu ada lah. dia perfect lah senang cerita. eh perfect ke? entah, perfect lah kot haha. saya suka kawan dengan dia. dia buat hari-hari saya macam pelangi indah. cool tak? hehehe. oh tapi biasa lah, lelaki kan. semua pun sweet talker. cakap tak boleh nak lagi manis. tapi suara dia hot lah pulak. dalam phone jela, hihi. boleh bikin ana cair sioddd, hahaha. and at one time, there is this one rumour about him. tapi saya TAKUT SANGAT KALAU apa yang orang cakap pasal dia TU memang betul sebetul-betulnya lah. cuak oh saya. sebab saya tak mampu nak bagi apa yang dia nak, even if dia ada terdetik ke memang nak. cop, apakah??? zzzzz.

saya TAK NAK ulangi kesilapan bodoh saya dulu. paling tak munasabah, HAHAHAHAHA. all in one circle. how stupid is that. hidup budak sekolah, cinta monyet. tapi tak apa, lesson learnt for all of us. and y'all do know kan, what goes around comes around. that one word, karma? silalah percaya sepercayanya. :')

ouh to make things clear, selalunya saya ni macam tempat persinggahan je, hehe. so awak jangan risau lah. ya, saya kawan dengan semua orang. tapi sekarang, tak heran lah kalau awak nak pergi and tak nak kawan saya lagi. coz one day i'll leave too. it's all about the heart. banyak hati nak kena jaga. hati awak. hati orang. and termasuklah hati saya sendiri. ouh and, saya memang suka lari-lari ni. :")
*emo tiba-tiba*

back to kawan saya tadi tu, sekarang saya harap dia faham lah maksud saya. there is this one thing yang jadi 'penghalang', hehe. so how can we be together? well, it's not that we CAN'T be together, err two words, friends forever. and ohye, ramai lagi manusia hebat di luar sana! :")


don't fall for me..
and,
please don't let me fall..


p/s : people make mistakes. stupid mistakes. and i tend to be one of them. so true.
 love,
hny