Sunday, January 30, 2011

first day of cuti raya cina :'D

okay semalam sangat terharu. maybe sebab dah lama tak rasa terharu macamtu kot? padahal apa je? then asyik terngiang2. boleh pulaaakkkkk lah kan. no good hny, no good. ouh and to you, jangan sweet sangat, nanti nangis kang, gua sirius ni babe. :">

the NOOB-est part is, sampai terbawak2 dalam mimpi, HAHAHA. plus minus, dua tiga hari ni asyik mimpi ndum je apehal. tapi kandang2 terasa sampai asyik nak tidur je nak tengok siapa yang 'wujud' dalam mimpi tu, HAHAHA yes, noob. persetankan saja! =.=

yesterday jugak, mak marah saya sebab saya makan banyak sangat non-stop. can't resist oh. i love foooooodsss! so how? :'(

had pillow talks with mom. :') . cerita cakap2 semua, sepatutnya lepak uptown malam ni, tapi entah kenapa memang dah malasss nak lepak bagai. nak jadi anak mak ayah jela, boleh tak? hahaha! :"> . then suddenly mum hugged me, teheeeeee, ouh and she said, apehal makin berisi ni? huh. sedih gilaaa makin gemuk LAGI ke? what theeeeeeeeeeeeee? :|

dah banyak kali cakap nak diet bagai, tapi? HM. if ye pun, dua tiga hari je semangat, then hampeh. i know. loser gila hnyyy! =.=

study? assignments? tutorials? semua bersepah untuk seminggu ni. buat sikit, tidur berjam2. buat sikit, online berjam2. entah bila nak siap nak focus habiskan study? nak2 naik cuti seminggu kongsifatchoi ni ada midsem exams. banyak gilaaa nak kena cover. serabut tau? kata nak dl? apa dah jadi ni hny? semangat sudah hilang, ya. =.='

herghhhh WAKE UPPPPPPPPPPP lah hnyyyyyy! :'0


apa nak jadi?
ha amik kau juling.
@.@'

p/s : takde motif pun post ni. cuma dah tiba2 terasa nak post, nak buat macam mana kan. =.='



serabut kot?,
hny