Monday, February 14, 2011

140211

study mode on! weeeeeeee! :D

proudly to say, i didn't even take a nap today! :D

even tidur pukul 300am semalam!

woke up at 500am, SAHUR! bertemankan electric! grrr :B

ready for class, 645am subuh. terlewat sikit even bangun awal, boooo leka lagi. =.='

took a 720am bus! and off to my 800am class! :D

studyyyyyyyyyyyyyyyyy dalam lecture hall sorang2 sebab sampai awaaaaaal, huh! al-maklumlah kolej saya jauh, tu yg kena gerak awal! huh! =.=

lecture ends at 900am. oh btw, tukar lecturer, dr.chia's punya part dah habis rupanya! :0

then menapak ke libraryyyyyy! :D . until zohor, then mendaki ke bangunan nuclear pulak! lab yg booosaaannn! satu jam tunggu terconggok sebab datang agak lambat (200pm lab tp saya sampai pukul 205pm, =.='), so kena tunggu second trip untuk guna detector. =.=' . oh lab habis awal, around 4pm kot!

5++pm sampai bilik, dgn syaza, then gossipsss until 630pm. cerita semua memang syiokkk! excited pulak hari ni punya topic! :"D

ok then off to cafe, beli makan utk berbuka! hihi. :">

8++pm, an old friend called. ahhhh tak sempat nak call farid, a friend of mine! terlupa! :( . dia punya flight to aussie 7++. macam mana boleh lupaaaaaaaaaaa, ishhh! dah lah tak sempat nak lepak sebelum kau fly! =.='

so ok, and now, i'm back at homeeeeeeee! :D

teman mak makan burger, and cerita2 dgn mak, then now ni depan lappy! :)

it's 1039pm, time to studyyyy hnyyyyyy!

p/s : tak ada motif pun nak tulis post ni, saja je terasa nak cakap2! :D

Dear God, please keep this mood in me. and semoga aku mengingati and memahami apa yg aku belajar. Thankyou. amin. :">

love,
hny