Friday, February 4, 2011

somebody to love

lemme get this straight.
once and for all.
hopefully.
tak payah lah nak tak puas hati sangat.
=.='


kenapa still "sendiri"?
well, for now, being a solo fighter is the best status for me.
kawan biar beribu.
itu boleh kira priority aku jugak lah, for now.
:)



tak percaya?
sila lah percaya.
yes, aku kawan dengan semua orang.
tiada pilih kasih disini, HAHA.
salah ke? =.=
and apa, salah ke kalau tak ada boyfriend?
loser? NO. i don't think so.
i'm way cooler than you,
sebab aku tak takut to be alone.
B-)



lonely?
apa gunanya kawan teman rakan member semua?
we're always there for each other apa.
and yeah, aku mampu tunjuk dekat semua,
aku mampu jalani hari2 aku without a guy name, boyfriend.
sohreeeeeee ayat aku geli. tapi apa boleh buat, geli tapi benar.
HAHAHA.
bahagia je aku? :')
kenapa, aku ada nampak macam aku ni tak bahagia ke?
standard life lah, ada gelora up's and down's kan?
:)



agak memilih lah?
agak traumatic? cehhhh, HAHAHA. nak kata aku perfect, memang tak lah kan. jauh sekali. bukan lah nak cakap aku ni bagus sangat, tapi tak salah kan aku nak pilih yang terbaik untuk diri aku? weh bukan sekadar boyfriend biasa la gua cari, HAHAHA ok poyo. yup, i want someone who can bimbing aku. yang boleh bahagiakan aku sampai syurga. so, the first and foremost thing i need is, trust. i just need to gain trust much. to fall in love again. :) . biasa lah, semua orang ada "kisah silam" yang buat mereka to be more careful kan? haih, berat jugak kan istilah kepercayaan ni?
:)



ever regret?
kalau boleh patah balik, memang i think i'll choose the other road.
say no to puppy love, HAHA.
who wouldn't, if they know they'll get their heart broken kan?
tapi tak fun lah nanti, tak dapat rasa apa itu, patah hati dalam bercinton?
:)




ex?
an ex is called an ex because it is an EXample of who you shouldn't go for again in the future.
well said.
it's not that i hate you. i'm already over you.
life goes on, right?
ya, aku pernah 'mourning', ala2 robek hatiku gitu? hell yeah. =.=
well it's us ladies, whose 'give and forgive'.
guys are always meant to be the 'get and forget' character kan.
i'm thankful enough to meet you.
and, you're the best thing i never knew i needed. no kidding.
yknow why? because if not, i wouldn't have known of my good and bad,
who are willing to accept me at my worst.
yet, he'll be the one who deserves me at my best.
:)




L.O.V.E.
define love.


dictionary cakap;

love is,
a profoundly tender, passionate affection for another person.
a feeling of warm personal attachment or deep affection, as for a parent, child, or friend.


quotation;
what is love?
in maths, a problem.
in history, a battle.
in science, a reaction.
in art, a heart.


but to me;

love,
it's a warm feeling.
made up of trust, care and support.
it is my feelings for you, and your feelings on me.
and just so you know,
nothing else matters,
as long as we have each other.
TRUE.
this is sooo for you, future husband! 
:')



so, Mr. Right,
the time will come.


p/s : aku TAK desperate. seriously, don't get me wrong. title memang macam gampang bunyi desperate semacam ennn, hahaha biar ah sekali-sekala nak letak title macam gempak sikit. :p

love,
hny