Tuesday, February 15, 2011

study lah woiii

damnittt. i know. i know. i should really be studying right now. esok midsem paper electric kot. tapi dah penat belajar kirchhoff! tak boleh nak complicated lagi ke example loop yg dia bagi? :'0

i haven't had my lunch yet! awak dah? hari ni kakak saya masak nasi ayam! entah apa mimpi dia tiba2 rajin nak masak? :p

kawan saya hana will be engaged soon, in the month of July kot? gila awal kau bertunang ennn. nanti lepas ni kahwin la tuh. tapi dah boleh agak dah pon, masa pasum dulu bercinta bagai nak rak! but results still gempak jugak! ishhh! :"D

tgk org lain nak tunang lah, kahwin lah, buat diri terasa pun nak jugak? HAHAHA! =.='

semalam pillow talk dgn syaza pun ada cerita pasal kahwin! hihi. both of us can't wait to see with whom we'll be end up with! masing2 gatal nohhhh! dua2 excited! HAHAH. siap plan lagi, siapa nak kahwin dulu semua, time umur berapa and all HAHAHA. and kalau rezeki lah kan, kteorang nak kahwin macam beza tak banyak or tak lama. so that macam takde lah terasa sangat if either one of us kahwin dulu kan, hihi. anddd, so that nanti if rezeki dapat baby lebih kurang je birthdayyy hahah, then boleh jadi bestfriend and if of the opposite sexs, biarkan mereka berpacaran! HAHAHA yeah stupid. ridiculous kan? hahaha! merepek and berangan jela kerja kteorang! :B

there's a kursus perkahwinan which will be held, if i'm not mistaken, next week kot? macam nk pergi je! tapi tgh decide, nak pergi dgn future husband keeeeeeeee pergi dgn kawan2! HIHIHI. :p

oh ohhh, and we know that, org yg kteorang nak kahwin with tu macam impossible to get je, HAHAHA! ada lah kan ala2 ciri2 gtu, hihi. takpe, kteorang tgh buat preparation for the unexpected things. like i said before jugak, some dreams are just not meant to be mine. sad kan? but, dah takdir, redha sajaaaaaa! :D . so now, we'll just have to be prepared of what will come in front of us. :)

omg hnyyy, apa2 pun, studyyyyy kasi habis dulu! :D

err errr errr
:p

p/s : hmmm so ok i kinda miss you jebat. dah lama tak cakap dgn awak, dua hari jugak kot HAHA. we're both busy i guess. so mind that. goodluck for masum! and wish me luck for my exams too ok! :)

love,
hny