Thursday, February 3, 2011

tak cukup wisdom?

title nak comel je ennn, HAHAHA perasan, yes. =.=

ok baru aku tau, gigi aku tak cukup tumbuh lagi? serious lahhh, that day, dating with Mya, and i've told her about yang rabun silau tu, then she said mesti gigi geraham bongsu aku tak tumbuh lagi? err errrr, sebab segala pertumbuhan or yang sewaktu dengannya akan ter-stop after gigi tersebut tumbuh? haishhh, double serious lahhh! ohh myyyyy! :'0

growth ey? so yeahhh, does it mean that i'll still have THAT chance to be errr, tall? HAHAHA dream on hnyyy! :')
(Mya, sampai sekarang aku terngiang berharap nak 'meninggikan' diri! kau lah ni bagi aku kata2 harapan! cehttt =.=')

sampai2 rumah, memang semua yang ada jadi mangsa penelitian gigi aku lah kan, misi mengira jumlah gigi hahaha. nasib baik tak keluar torch light bagai? heheh. nak dekat sepuluh kali jugak kira? doubting, betul ke total gigi for orang dewasa is 32? asal macam banyak kurang? mana gigi aku? =.=

kiranya, aku ni belum cukup dewasa ke apa? HAHAHA =.=

sooooo, bila agaknya wisdom tooth/teeth aku nak tumbuh? :'D

macam cuak je pulak? sakit gilaaaaa sangattt ke sampai kena makan pain killer and all? =.='




last week, hasrat nak pergi jumpa dentist dengan si Syaza Amira terbantut. semua gara2 lab report gua yang tak siap tu, haishhhh. semoga nanti naik cuti ni insya'Allah akan tercapai. weeeeeeeee excited! kalau boleh nak pergi hari ni sekarang jugak! :D . tapi al-maklumlah, kita orang nak pergi yang free punya je, dekat pusat kesihatan ukm, hehe. dasar budak awam yang saving ennn? hahaha sekarang jela pun nak guna kelebihan kad matrix, student lah katakan?! XD



 

p/s : ha'a kalau tangkap gambar, aku jarang senyum nampak gigi, sebab gigi taring aku runcing and tersangatlah kecilll gila sampai buat gigi depan aku nampak besar macam gigi arnab, hehe tapi comel apa? HAHAHA ok, rahsia dah terbongkar disitu! :'p

wisdom-toothless,
hny
=.=