Monday, March 21, 2011

i found you, something told me to stay T_T

many things did happened lately but i can't quite put them into words. i get pissed off easily nowadays. amazingly, annoyed. aku akan mendiamkan diri, so don't ask kalau aku tak banyak cakap or etc. =.= . the tense is seducing me slow mo. sepoi, bersepoi woihhh. a bunch of tutorials and assignments to be done. but yet, thoroughly you can still see me writing in this post. yes, hny loves to waste her time and regretting about it afterwards. =.='

i'm nearing to the end of second semester. so, finals is just around the corner peeps. my first paper will be on the 12th of april. ok sebenarnya, jumaat ni dah start paper pun, radioactive lab? batch aku memang malang, tak pasal2 lab pun ada final exams? kalau dia buat 30% boleh terima lah jugak KOT, ni tak agak2 60%? what the heck. and what exactly i'm going to write in my answer sheets? essay pulakkkk. damn, i have NOOOO idea. tu lah hny masa lab kau selalu main, report buat kongsi2 dengan kawan, mana tak nya. nak kira activity, interval, yang tolak on how many days from year sekian to sekian pun terkial-kial nak kira. loser betul. =| . oh btw, aku habis exams on the 25th. :")

tapi..................... makin nak exams, makin besar M tu, so howwwww? :'(
please don't be lazy now hnyyyyyy! critical time. T_T

this wednesday will be my presentation day, for titas. bosan. paperworks yang nak kena hantar, bersepah. thanks lah groupmates sebab bagi kerjasama yang semua meletakkan pada ketua? appreciate sangat. i spent more than a day waiting for you guys punya email, but yeah, sorang je yang care to cooperate. the rest, T__T . tapi takpe aku tak sekejam untuk tak letakkan nama korang dalam assignment yang aku bakal buat sorang tu. T___________T

lets recall, syllabus yang dah habis, technical maths done. electric and magnetism done. nextweek dah start study leave. semoga aku jangan lagi kuat tidur dah. T___T

weekend ni ada barbeque for nuclear batch 2010/2011, which will be at sungai gabai. which i'm not going, sebab i've told someone that i'll be watching him play rugby, ukm 10s open. err, but do come with a troops of soldier hawties for me to cuci mata eh b? hihi :'pp

disebabkan aku tak pergi barbeque, so terpaksalah aku pergi dinner KESAN, yang "menggabungkan" kami junior, senior and lecturers. dekat Prescott. tema, Grammy & Oscar, or Casual. tibai jela weh nanti. oh but kali ni no mak datin ok HAHAHA. dah semua budak first year nak pergi barbeque tu nanti siapa je budak batch aku yang pergi dinner kelab? haha memang macam haram takde la kan. nanti lagi lah budak batch kita kena band? apa pulak kata mereka? dah lah kita kau aku sesemua bukan rajin pun datang bila senior buat meeting nak jumpa dengan junior? kena consider-kan jugak kan tu kawan2? atas nasihat mak aku, ya, dia suruh pergi bersosial dengan mereka. eventhough aku nak pergi both, yelah makan kan haha. hopefully dinner april tu nanti, it worth la my 40ringgit punya makan! untuk mengelakkan diri jadi lagi loser, fine aku pergi. T_T

i'm turning 20 pretty soon, huh, but i'm becoming more spoiled than before. tapi mak ayah tak kisah, yela, dia kata anak bongsu, apa boleh buat. as long as they're ok with it, hihi. tapi, so far aku rasa aku takde la menyusahkan dorang? rasanya, not that i know lah, hehehe. yeay i'm still mum's and daddy's little girl! :")

ohhh and, aku tengah kopak gila sekarang. masa untuk berjimat-cermat hnyyy! tolonglah, cepatlah habis sem, aku nak kerja! please bagi aku kerja! aku tak nak melanguk tiga bulan lebih duduk rumah. gemukkkk lagi la aku jawabnyaaaa! T_T

last but not least, iloveyou jebat. missyouuuuuuuuuuuuuuu tau tak!? :'( . seeyou this weekend, insya'Allah. :")

ok habis dah cukup gedik.

till then, goodbye.
love,
hny