Saturday, March 26, 2011

T_T



I felt like crying. For this one whole week. A week or two dah rasa macam ni. Emotional tak tentu pasal. Idk what or why exactly I felt so.

Minggu ni minggu register subject for next semester, semester tiga yaw! Cepatnyaaa, dah setahun rupanya aku dekat UKM ni. :')

What I can say about draft jadual next semester, hmm I’ll be confronting a more hectic so called life as a student. T_T

These are the subject’s which I’ll be dealing with, =.=

STSN 2012 (2) : Applied Radiation Biology
STSN 2052 (2) : Radiation Chemistry
STSN 2072 (2) : Radiation Chemistry Analysis Lab.
STSN 2092 (2) : Atomic Physics
STSN 2132 (2) : Radiochemistry
STSN 2152 (2) : Radiobiology
STSP 2113 (3) : Modern Physics
STPD 1113 (3) : Micro-comp and IT.
ZZZE 1012 (2) : Academic Communication 1

Altogether, 9 subjects, 20 units?
Aaa, please don't take my life away.
T_T

Rasa macam nak tukar course pun ada.
Tapi course apa?
Mana ada yg senang sekarang.
Grrrr.

Kira nasib baik takde Maths, kalau tak macam repeat SPM dah rasa. =.=
Tapi baik Maths daripada Bio. :'(
Nak amik subject Wajib Universiti, ZZZT2343 : Isu-isu Kekeluargaan. Hihi tapi dah full :( . Tinggal subject falsafah and sejarah pe jadah, memang tak la kan aku nak amik. =.='

Ok, serabutnya minggu ni! Dgn banyak konfrontasi yg aku macam stuck in between, now semua fikir aku berpihak dkt org itu org ini? Aku tak pihak kat sesiapa ok, tak nampak ke aku pun buat hal aku? :( . Dgn semua blagak nak claim itu ini. Tak boleh ke korang chillex je? Tak payah nak berstandard bagai, tak style lah! =/

Class dah banyak habis tapiii assignments tutorials still banyak, terimakasih lah. HUH.

Sila rajinkan diri anda Hnyyy! :"(

I BELIEVE, I CAN.

p/s: yeay esok jumpa N! insya'Allah :D . selamat datang ke UKM lah ye, HAHAHA. play well b, i'll be watching you play from afar. seeyou after the game. :')

HAPPY SATURDAY! and, GOODNIGHT!
:)
love,hny