Tuesday, April 19, 2011

one more

jjyeaaaahhh, 5 papers done, and one more to go, which is titas, on the 25th. =.=' . so apape pun kita boleh enjoooooooyyyy dulu! ada 5 hari memang confirm2 la aku baca on the 24th tu? eh yeke? :'D

err. overall, memang aku down gila dengan finals this sem. terasa macam nak tikam diri sendiri dekat perut. 

12th april 2011.
anehnya kau buat aku bahagia. radiation biology bhaiii. yes, BIOLOGY. yang aku tak pernah suka ever since dekat sekolah lagi. but then, thank you kau agak membahagiakan aku kali ni. hopefully marks pun cantikkk lah HAHA. dream on hny, dream on. mana tak nya, soalan tak boleh lagi sejiban macam past years? even though on that day aku hampir untuk tak pergi ke exam, sebab i woke up late, like very late. tahniah. =.=' . thanks to aisyah for waking me up. :'D

13th april 2011.
technical mathematics. yup. i thought i was prepared, enough. but. terbukti, memang tak. 20 objective questions, 3 marks each. and yeah. i choked. subjectives, no comment. i could have done better. :(

15th april 2011.
ahhh, even dah ambil dah ada basic programming time dekat pasum dulu, and belajar lagi this subject this sem, aku still tak dapat jawab dengan jayanya jugak? pffftt. yeah, i know, im a pathetic loser. =.=

18th april 2011.
tell me about it. applied statistics. i felt like crying. each questions with 20 marks each, and i can only write one equation which i don't know whether it even exists, or maybe not. hm! i can't think. sumpah aku menyenangkan kerja lecturer! im hoping, for at least dapat lulus memang bersyukur gila. carried marks 29th april ni baru boleh tengok. hopefully there's plenty there. please don't let me down. T_T

19th april 2011.
electric and magnetism. if only i paid more attention on the tutorials and past year's papers, grr. soalan dah hampir sama, haish. and my instinct was right. sendiri spot memang yang itu lah jugak keluar. kenapa lah kau tak percaya dekat instinct sendiri. even sikit pon. =.=

coming soon, 25th april 2011.
lek luuuuuu, titas je. chillex sudahhh, hahaha. ok kau boleh suka sekarang. tapi jangan sampai paper titas pun boleh buat kau nangis pulak nanti. =.='

anote : goodbye DL. kau boleh mimpi jelah hny. or maybe i can say, goodbye 3++. kita tak ada jodoh nampaknya this sem. not anymore. not this time. T_T


love,hny